Waar kan ik een grote zak gedroogde sojabonen kopen? (zoals voor diervoeders, die zijn wellicht het goedkoopst?)

Ik ben vegetariër en verorber dan ook heel veel sojaproducten. Die zijn doorgaans niet zo goedkoop, terwijl sojabonen nochtans niet zo duur hoeven te zijn. Ze worden bijvoorbeeld in grote hoeveelheden verwerkt in dierenvoeders, dus ze moeten in te kopen zijn aan een heel lage prijs dacht ik zo. Mijn bedoeling is om er dan dagelijks een beetje van te verpulveren in de koffiemolen en ze daarna te koken om sojamelk van te maken of te verwerken in lekkere veggieburgers.

Weet jij het antwoord?

/2500

Waar te koop? De meest ganbare soorten -kapucijners, witte en bruine bonen en linzen- zijn te koop in de supermarkt. Voor de meer bijzondere soorten moet u zijn bij de groentenspeciaalzaken, op de markt, bij de reformhandel, delicatessenzaken, Indisch-Chinese winkels, Surinaamse, Turkse of Marokkaanse winkels. Ook online te koop? De peulvruchten kunnen ook verzonden worden via de post. Bestellingen van peulvruchten kunnen geplaatst worden via onze online-winkel . Wilt u meer weten over het verzenden van produkten? Klik dan hier voor informatie over het online bestellen van produkten bij 'De gezonde Apotheker'. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar info@degezondeapotheker.nl Toegevoegd na 1 week: In het papegaaienkweekcentrum waar ik werkte kwamen ze altijd toe in zakken van 20 kg. Je zou dus eens in een dierenspeciaalzaak/groothandel kunnen informeren.

In de Natuurvoedingwinkel kan je vast sojabonen kopen, maar overdrijf niet teveel. Andere bonen zijn ook goed. Zorg voor afwisseling.

Gezondheids-kruidenwinkels...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100