Weet iemand waar je kan brunchen/lunchen of een hea tea kan kiezen in de veluwe(Apeldoorn/Ermelo/Epe) wat ook geschikt is voor jongen kinderen?

Wij willen met de familie een dagje afspreken in de buurt van Apeldoorn/Ermelo/Epe en met zijn alle 's middags wat eten en daarna wat wandelen of een huifkartocht maken. Heeft iemand een idee waar we dan het best terecht kunnen?

Met vriendelijke groeten,
Suzan

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet helemaal in de buurt, maar op de holterberg kun je prachtig wandelen en lunchen bij Woody´s. Ze hebben er een leuke hoek voor kleine kinderen en ook kindereten zoals pannenkoeken. Maar ook de ´grote mensen´ kaart is best aardig. Je zult er in de buurt ook vast wel een huifkartocht kunnen maken, maar daar heb ik geen info over helaas.

Bronnen:
http://www.woodysholten.nl/

In Het Apeldoorns Koffiehuys kun je een high tea krijgen: http://www.hetapeldoornskoffiehuys.nl/koffie_en_thee.html Hier een aantal adresjes voor huifkartochten op de Veluwe: http://www.kleinknoevenoord.nl/uittips/buurtplaatsen/huifkartochten--veluwe.html http://loenen.vvvnet.nl/index.php?mod=show_detail&titel_text=Huifkartochten%20met%20koetsier&nawid=25064

bij een van der valk hotel in de buurt ook leuk voor de kids veel vermaak zoals smink luchtkussen enz.....

de Hommel in Empe. Mooie plek en leuk voor kinderen.

Bronnen:
www.koffiehommel.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100