In India leeft een man die niet eet en niet drinkt. Hoe kan dat?

Hij is onderzocht onder gecontroleerde omstandigheden door wetenschappers aldaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

het menselijk lichaam kan een bepaalde periode zonder voedsel maar als je geen vocht tot je neemt dan is het binnen enkele dagen echt gebeurt met je ,ook met die man. en de wetenschappers aldaar kan je niet vergelijken met de wetenschappers alhier.

Volgens de link naar een forum, zou een man "voeding" kunnen halen door rechtstreeks in de zon te kijken. NASA schijnt daar onderzoek in gedaan te hebben. citaat: " Je hoort wel vaker verhalen van heilige mannen in India die zonder voedsel kunnen leven; ze halen hun "voeding" uit zonlicht: ze staren elke dag een paar uur rechtstreeks zonder oogbescherming naar de zon en doen zo energie op om van te leven. De NASA heeft al onderzoek gedaan naar deze mensen, maar heeft gen verklaring kunnen vinden. De man in het onderstaand verhaal gaat nog een stapje verder: 70 jaar lang zonder eten, drinken of toiletbezoeken! (En in het onderstaande verhaal lees ik ook niets over in de zon staren) Hij staat nu een week onder permanente cameracontrole en ze hebben hem nog niet kunnen betrappen op eten, drinken of een toiletbezoek. "

Bronnen:
http://forum.fok.nl/topic/1458204
http://rauwevoeding.blogspot.com/2009/04/z...

Dat is moeilijk te geloven. Er zijn mensen die een enorm beheersing hebben over lichaamsfuncties waaronder hun metabolisme. Zelfs hun adem kunnen houden voor meer dan 10 minuten. Maar als je vanuit gaat dat een mens heeft bepaalde stoffen nodig om zijn huid cellen te vervangen maar ook haar groei etc' dan lijkt het onmogelijk dat hij deze stoffen uit het niets alleen door metabolisme controle te bewaren of te recyclen.

India is best een arm land ... raar dat dat zo is of zo staat maar ik geloof er niks van ... maar eigenlijk zou het niet kunnen want het lichaam droogt al binnen 1 week uit als je niks drinkt.

Of een infuus? lijkt me sterk maar ja. als een mens niet drinkt is het binnen 2 dagen dood

Ieder mens heeft energie nodig om in leven te blijven en alle vitale functies te kunnen vervullen zoals het pompen van het hart, de regeling van de lichaamstemperatuur, de ademhaling, de celvernieuwing enz. Geen mens kan in leven blijven zonder te eten en te drinken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100