Kun je in 1.5 uur op je gemak met zijn tweetjes sushi eten bij een all you can eat restaurant?

Normaal staat er 2,5 uur voor, maar mijn tafelgenoot kan pas om 18u aanwezig zijn en om 19:45 moeten we weg voor een voorstelling.

Weet jij het antwoord?

/2500

Die 2,5 uur heb je hard nodig als je je bestelling voor de volgende ronde pas doet als je de voorgaande ronde op hebt gegeten. Je zou de volgende ronde dus meteen moeten bestellen zodra er een gebracht wordt; dat bekort de benodigde tijd aanzienlijk. En natuurlijk ook flink dooreten. Bij onze Japanner mag je 5 keer 5 gerechten bestellen maar wij halen dat echt niet.Ik kom tot 3 rondes en mijn man die een grote eter is blijft steken in de vierde. Maar tegenwoordig bestellen we toch 5 keer en pakken het overgeblevene in servetjes. Je zou ook een doggybag kunnen vragen.

In deze situatie lijkt het mij handig om het een ander keer te doen. In 1.5 uur moet je alles naar binnen werken. Dan gooi je toch 60 euro in de prullenbak.

Het is echt persoonlijk, denk ik zo. Maar ik heb echt nooit langer dan 1,5 uur nodig, en dan haast ik niet. Ik doe meestal maximaal 3 rondes, meer krijg ik niet op. De service is meestal super snel, dus dat helpt. Omdat je kleine hapjes eet, en niet alles in één keer, zit je ook sneller vol. Het duurt namelijk zo'n 20 minuten voordat het seintje van je maag naar je hersenen gaat dat je vol zit. Dus mijn mening is dat het makkelijk kan. Zorg wel dat je met honger aankomt en meteen lekker gaat bestellen. :) Toegevoegd na 54 seconden: Ik zie nu pas dat deze vraag van 8 maanden geleden is... :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100