Wie weet een leuk restaurant / eettentje in /rondom Roosendaal?

Ik ga binnenkort een middagje indoor skydiven (mijn man wordt nl 40) in Roosendaal. Daarna wil ik hem graag uit eten nemen. Je kan wel bij de indoorskydive eten maar dat is niet meer als een sate of biefstuk. Ik zou graag een iets minder eenvoudig menu tot mijn beschikking hebben.
prijsklasse tot 100 euro p.p.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet wat je bestedingsruimte is maar ken er genoeg.......De Haard in Hoeven, Mijn keuken in Wouw (is duuuuur maar super) De Cockpit in Seppe (goede prijzen en heerlijk eten). Richting Bergen op Zoom weet ik er nog een paar (laat mij weten als je deze ook wil horen ). (Sorry in Roosendaal heb ik nog niet iets gevonden wat indruk op mij achter gelaten heeft ;-( ) Toegevoegd na 1 minuut: Oeps je geef aan tot 100 euro.... dan zou ik gaan voor De Haard in Hoeven of Mijn Keuken (zal misschien iets duurder zijn maar zeker de moeite waard) in Wouw!

Wat lief dat je dit organiseert voor je man! Misschien zit hier iets bij voor jullie: http://www.dinnersite.nl/zoeken/alle/restaurants/Roosendaal/Noord-Brabant/ http://www.eet.nu/roosendaal http://www.b9.nl/restaurants/noordbrabant.htm?t=0&s=08510852 veel plezier en eet smakelijk!

Het Hooihuis! Deze heeft een goede keuken en zit op nog geen 50 meter naast dat skydiven. Ik heb er laatst nog gegeten en ik vond het verrukeluk

Leuk dat u bij ons komt indoor skydiven! Graag wil ik u er wel op wijzen dat ons eetcafe+ The Swoop meer biedt dan alleen saté. Zij bieden bijvoorbeeld een exclusief maandmenu ( http://www.indoorskydive.com/files/Maart.JPG ). Mocht u toch echt richting een hogere prijsklasse denken dan zou ik u de website van restaurant Het Hooihuis aan willen bevelen: www.hooihuis.nl . Dit restaurant bevindt zich op hetzelfde recreatiepark.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100