Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar komt al het MACDONALDS voedsel vandaan? En is het MC ,voedsel in Islamitische landen HALAL, of is dit onzin?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
3.9K
ronron1212
10 jaar geleden
Waar al dat andere voedsel ook vandaan komt.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

De meeste burgers komen uit Amerika, maar bijvoorbeeld de McKroket is alleen in Nederland te krijgen.
In Islamitische landen kun je inderdaad alleen maar halal producten krijgen. Dit is ook wel logisch, anders verkopen ze daar natuurlijk bijna niets.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Het vlees voor Europa komt uit Europa (in de bron een fabriek in Ierland en in de andere bron een fabriek uit Duitsland).

En ja er zijn halal filialen van Mac Donalds: http://comments.wordpress.com/2007/05/24/mcdonalds-op-3-vestigingen-halaalvlees/ dit is een bron uit 2007 daarover.

Dat gaat overigens ook wel weer mis: http://www.nujij.nl/algemeen/mcdonald-s-schikt-zaak-over-halal-voedsel.21140411.lynkx

Veel moslims malen er niet om en kopen een rundvleesburger of mackroket of iets van kip en dat halal kan ze dan wel gestolen worden: http://www.habergelderland.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=2774:onbegrijpelijk-dat-zoveel-moslims-een-hamburger-eten-bij-de-mcdonalds&catid=92:economie&Itemid=96
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding