Er moeten in nederland restaurants zijn waar ze oudhollandse groentes serveren (vaak uit eigen tuin). Waar zitten die en hoe heten ze?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Restaurant 'de Kas' in Amsterdam. Je eet daadwerkelijk in een grote kas, waar ook de groenten worden verbouwd die op je bord komen (je zit niet aan klaptafeltjes op een geploegd veldje hoor, het is mooi ingericht!)

De Pastinaeck in Amersfoort. De Pastinaeck in Amersfoort is deelnemer aan het programma 'Mijn Tent is Top'. Restaurant De Pastinaeck staat in het teken van de Hollandse keuken. Vergeten groenten en fruit gelden als basis voor de gerechten die hier geserveerd gaan worden.

Google op: "groenten uit eigen tuin restaurant" Et Voila!

Waarom zou een restaurant zelf groenten "uit eigen tuin" gebruiken als hier de groothandels mee vol liggen?

Op http://www.google.com/search?q=%2Brestaurant+groenten+uit+eigen+tuin vind je er al heel veel. Naam en locatie.

Oudhollandse groenten worden "Vergeten Groenten" genoemd. Als je deze zoekterm gebruikt i.c.m. restaurant en de plaats waar je wilt gaan eten, dan zul je er vast een aantal vinden. Meer info over vergeten groenten in zijn algemeen vind je in de link.

Bronnen:
http://www.vergeteneten.nl/index.htm

De pastinaeck in amersfoort. Maar daar hoef je niet naartoe. Valt zwaar tegen. Heel kleine porties, tegen veel geld. Daarbij serveren ze worteltjes als waren dat vergeten groente. Kan nog beter worden natuurlijk maar mij zien ze er niet meer.

restaurant As in Amsterdam: alles biologisch, veel 'vergeten' groenten, een scharrelvarkentje in de tuin, prachtige lokatie.

restaurant As in Amsterdam: alles biologisch, veel 'vergeten' groenten, een scharrelvarkentje in de tuin, prachtige lokatie.

Restaurant Hap Hmm in Amsterdam Oud West