Vandaag een broodje gekocht. Er zat een made tussen;-(Kan dit de beste overkomen, of komt het door slechte hygiene?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat dit een ieder kan overkomen, maar wanneer er slechte hygiene aanwezig is, is die kans gewoon veel hoger.

Alleen accepteren als er 'Made in Holland' opstaat.

Wat voor broodje was het? wat zat er tussen(behalve de made) je kan je voorstellen dat als er bijv. sla tussen zit deze niet goed gewassen/uitgespoeld is en dan kan zoiets wel gebeuren. Als er echt een made uit het broodje zelf komt, zou ik linea recta dit melden bij en de leverancier en eventueel(als er meerdere klachten zijn) bij de voedsel en warendienst. zodat dit soort misstanden voorkomen worden. Kijk je wel eens naar de Smaakpolitie? dan zie je voorbeelden genoeg over hoe het wel en niet zou moeten in de keuken! Pieter

"Maden zijn pootloos, meestal wit of geelwit en leven meestal in (semi-)vloeibare media die ze tot voedsel dienen, zoals mest, organisch afval, rottend fruit of rottend vlees" Dit kan de beste niet overkomen: een made zit alleen in echt rottend voedsel. Dat moet de verkoper gezien hebben. Ik zou klagen!

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Made_(larf)

Je kan beter een hele made vinden in je broodje dan een halve en een hap eruit... Maar nu even serieus: Door het warme weer is de kans natuurlijk groter dat zoiets gebeurt, maar dit is wel iets dat je zou moeten melden bij de zaak waar je je broodje hebt gekocht. Misschien is er wel iets mis met hun koeling waardoor dit is gebeurd en kunnen zij daar dan gelijk wat aan doen. Zo wordt de kans dat anderen dit overkomt ook weer een stuk kleiner. Daarbij vind ik een uitleg/excuus wel op zijn plaats.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100