Waar kan je lekkere kant en klare aioli kopen?

Ik ben op zoek naar lekkere kant en klaren aioli. Ik heb aioli van AH geprobeerd in het gele bakje en een potje van de Xenos. Beiden zijn smakelijk, maar verre van perfect.

Natuurlijk zou ik het graag zelf maken, maar zeg nou zelf: uit een potje lepelen is wel zo makkelijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Aïoli bij de Lidl is van goede kwaliteit. Bij dit soort producten staat de Lidl hoog aangeschreven.

Een toko of delicatessenzaak... Als je het zelf doet kun je hem naar eigen smaak maken...en zoveel werk is het echt niet hoor!

Ik heb er zelf geen ervaring mee, dus ik durf niet te roepen dat ze heerlijk zijn, maar deze twee aioli-merken vond ik on line. De ene is echt Frans, de ander wordt gebruikt in de horeca: http://frankrijkwinkel.nl/index.php?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=flypage.tpl&product_id=121&option=com_virtuemart&Itemid=3&vmcchk=1&Itemid=3 http://website.bresc.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=36:werelddips&catid=4&Itemid=8&lang=nl

Wil je echt goeie aioli? Heeeeeeele goeie? De Aioli van Librije's winkel is echt de beste! Momenteel helaas niet verkrijgbaar bij de online winkel, maar in de winkel in Zwolle moet tie er zeker zijn. En anders even een telefoontje er aan wagen!

Bronnen:
http://www.librijeswinkel.nl/

ja de lekkerste die ik tot nu toe heb geproeft was zelf gemaakt de daarna lekkerste was afkomstig uit Frankrijk...als je in de buurt van Winsum (groningen)woont kan ik wel wat voor je regelen! mijn schoonouders zitten momenteel in Frankrijk....en zijn met de auto dus kunnen wat mee terug nemen eventueel Toegevoegd na 1 minuut: maar ja smaken verschillen natuurlijk dus die ik lekker vind hoeft niet automatisch voor jou ook de lekkerste te zijn...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100