Het lukt mij niet om appelschijfjes bij het pannenkoekbakken tussen 2 lagen deeg te krijgen.Hoe gaat dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je beslag in de pan ligt moet je het appel schijfje even onderdompelen in het beslag en dan in de pan leggen. Als je de pannenkoek dan omdraait zit het schijfje helemaal onder het beslag. Heerlijk! Pannenkoek met appel :)

Eigenlijk heel simpel. Je doet eerst een dun laagje beslag in de pan en laat dit al een beetje bakken zodat dat bovenkant een beetje droog begint te worden. Dan leg je de appelschijfjes op het beslag. En doe je nog een laagje beslag hier overheen. Weer ff laten bakken. En omdraaien maar. En daar is je pannekoek met daarin de appelschijfjes.

Pannenkoek bakken, appelschijfjes erop leggen, pannenkoek dubbelklappen... Smullen maar.

Je doet het beslag in de pan legt de appelschijfjes er op en pakt een lepel en smeert de bovenkant van de appelschijfjes met beslag en keert hem om als het moment daar is. Het grote voordeel; de appel is ook wat zachter geworden omdat ze keurig netjes zijn meegebakken.

Haal de appel door bloem. Overtollige bloem er af schudden en op je beslag leggen. Dit werkt ook met appelflappen. Klein 50

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100