hoe maak je pannenkoeken met bakmeel

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

* 250 g. zelfrijzend bakmeel * 1 theel. zout * 4 1/2 dl. melk * 1 ei * 4 eetl. boter of margerine n kom zelfrijzend bakmeel en zout doen. Met houten lepel door elkaar roeren. In midden kuiltje maken. Hierin de helft van de melk schenken. Met houten lepel van midden uit melk door bakmeel roeren. Al roerende scheutje voor scheutje rest van de melk toevoegen. Blijven roeren tot een glad beslag. Ei erboven breken en erdoor roeren. Wanneer het beslag als koord van lepel loopt is dikte van beslag goed. In koekepan 1 eetlepel boter verhitten. Met soep-opscheplepel zoveel beslag in koekepan schenken tot bodem bedekt is. Intussen pan schuin houden en draaiende bewegen, zodat beslag over bodem kan uitvloeien. Op half hoog vuur pannekoek bakken tot bovenkant droog is. Pannekoek keren en onderkant in ca. 2 minuten goudbruin bakken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100