Zijn daags van tevoren klaargemaakte bladerdeeghapjes weer goed en smakelijk warm te maken in de oven?

Hoe lang en op welke oventemperatuur?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan moeten de bladerdeeg hapjes wel goed gebakken zijn, dat het deeg wel helemaal gaar is bedoel ik. Soms als je een zware vulling hebt wil het deeg vanonder niet helemaal gaar worden. Als dit de eerste keer bakken niet gaar is, zal dit ook niet meer gebeuren. Ook is het belangrijk dat je geen "natte" vulling hebt, zoals bijvoorbeeld fruit. Dat maakt het deeg toch altijd een beetje klef en dit zal er na het opwarmen niet beter op smaken. Toegevoegd na 1 minuut: Qua opwarm tijd. Ligt ook een beetje aan de vulling en de grootte van je baksel. Ik zou zeggen, tussen de 5 en 10 minuten op 180/200 graden.

5 Minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven. Eet smakelijk.

Als ze helemaal klaar zijn 10 minuten op 200graden. Mijn saucijzenbroodjes doe ik minimaal 10 minuten, korter is niet goed. Probeer het maar uit met een of twee van je baksels. Wel eerst de oven 10 minuten voorverwarmen, succes ermee!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100