bruine rijst koken met de rijstkoker. Hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1.Was de bruine rijst en laat deze 45 minuten wellen in heet water. Per 1 kopje rijst, doe je 3 kopjes water voor zachte rijst, of 1 kopje rijst met 2 1/2 kopje voor iets stevigere rijst. 2. Doe dan alles in de rijstkoker en voeg nog wat water toe, zodat de rijst 1 cm onder water is. 3. kook de rijst zoals normaal. De kooktijd zal iets langer duren dan bij witte/pandan rijst. 4.Smakelijk!

Bronnen:
http://www.padhuskitchen.com/2010/12/how-t...

wat ik doe met rijst in het algemeen maakt niet uit of het witte of bruine is een kopje rijst anderhalf kopje water dan word het precies goed en je hoeft het niet meer af te gieten

Was en week bruine rijst gedurende 45 minuten in heet water. Rijst in de pan, water tot drie vingers erboven. zet de pan aan en de minuten ,hij slaat vanzelf uit als de rijst goed is kijk even of het water weg is anders nog wat minuten er bij doen De rijst niet roeren! alleen een klein gaatje in het midden maken, om af en toe te kijken of het al het water weg is. bruine rijst heeft een langere kooktijd reken tot 50 minuten Proef net als bij pasta een paar korrels om te weten hoe gaar ze zijn als het zachtere korrels zijn laat je ze nog een half uurtje staan het blijft zeker nog 4 uur warm inde rijstkoker

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100