Hoe zorg je ervoor dat je gebruikte marsepein die je over hebt niet uitdroogt?

Ik wil het namelijk nog een keer gebruiken en zonde om weg te gooien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een aparte 'vershoudbox' gewoon zo'n bak met deksel waar je ook eten etc. in kunt doen. En ik rol een restje dan strak in vershoudfolie. Die vervolgens in die luchtdichte bak gaat. Zo blijft het het langste goed.

Zo luchtdicht mogelijk verpakken. Toegevoegd na 1 minuut: Niet in de koeling.

In een luchtdichte verpakking, koel (bijvoorbeeld in een kelder) en droog bewaren...

Even naar de slager op de, vragen of hij het voor je wilt vacumeren. Als je veel met marsepijn werkt kan je ook overwegen om zelfvte investeren in een vacuummachine.

goed ingepakt in plastic folie blijft de marsepein een paar weken houdbaar in de koelkast.

goed dichtpakken je kan er ook een plastic zakje omdoen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100