Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Er zijn vis/vlees/gevogelte fonds te koop bij vrijwel elke supermarkt. Een soort sterk geconcentreerde bouillon. Heel smakelijk.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Je moet dus naar vleesextract zoeken.
Er zijn Chinees/Vietnamese winkels die het verkopen, en horeca-speciaalzaken, maar het is vrij algemeen verkrijgbaar in België en Groot-Brittannië, ook via internet.
Het ‘echte’ Liebig Vleesextract wordt onder die naam verkocht en kost in België zo’n €7,- per 100 g.

Visextract zou je misschien kunnen kopen in een Thaise toko. Trassi bevat ook visextract maar dat is maar hoogstens 20% en veel zout. Oestersaus indampen geeft ook enig resultaat.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing