hoe maak ik zelf ekkere vlamtosti's, zoals je ze ook altijd krijgt als je ze gewoon besteld?

Weet jij het antwoord?

/2500

-Pepperoni -Kaas -Sambal Bakken Eten Lekker!

+/- 50 gram half om gehakt, 1 theelepel sambal oelek, peper en zout, plakjes kaas, 2 witte boterhammen, bakboter. Rul het gehakt in een pan met een beetje bakboter en voeg 1 eetlepel sambal oelek, peper en zout toe. Beleg de boterham met dit gehakt en doe hier een paar plakjes kaas op. Leg de andere boterham er bovenop en doe deze in het tosti-ijzer. Even bruin laten worden. Eet smakelijk

Ingrediënten per tosti: +/- 50 gram half om half gehakt of mager rundergehakt 1 theelepel sambal oelek peper (en zout) Italiaanse kruiden plakjes kaas 2 witte boterhammen klontje bakboter fijngesneden sjalotjes Bereiding: Rul het gehakt in een pan met een klontje boter, doe de fijn gesnipperde sjalotjes erbij en voeg 1 eetlepel sambal oelek, peper (en zout) en de pizzakruiden toe (klein lepeltje pizzaquicksaus erbij is erg lekker). Op keukenpapier goed uit laten lekken, in de pan het mengsel wat bij elkaar drukken als een plat vierkant koekje. Beleg de boterham met plakjes kaas en daarop het gehakt mengsel. Leg de andere boterham er bovenop en doe deze in het tosti-ijzer. Even bruin laten worden en smullen maar!

Deze is heel flauw: Sloop vlammetjes en gebruik dat, want dat is exact hetzelfde. Je kunt vlamtosti's ook bij de macro kopen geloof ik. Ik zou zelf echter voor 1 van bovenstaande recepten gaan, vind ik toch iets echter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100