Japans eten, Wat zit er toch boven op de kip teriyaki ? Krokante knoflook ?

Vanavond weer lekker Japans wezen eten, boven op de kip teriyaki liggen kleine plakjes/stukjes die heel knapperig,krokant en lekker zijn,(ze waren ongeveer zo groot en dik als fijn amandelschaafsel.) ik vind ze heerlijk en zou ze zelf ook graag in de keuken willen gebruiken, toen ik de ober vroeg wat toch dat spul was ? had hij het over knoflook ? uit de toko? Het was druk, dus ik wilde niet langer aandringen, maar hoop dat misschien iemand hier een idee heeft wat dit
ingrediënt was ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is idd knoflook, dun gesneden plakjes die -net als amandelschaafsel- geroosterd worden op de plaat. Erg lekker in de biefstukrolletjes met lenteui :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100