Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe moet ik van de bladeren van bleekselderij een bouillon trekken?

Ik heb ergens gelezen dat je van de bladeren van bleekselderij een bouillon kan trekken. Maar hoe doe ik dat?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

dat is heel simpel,je wast de bladeren beetje af,1a2 liter water in de pan,de bladeren er in,aan de kook brengen en als het kookt warmtebron op minimaal zetten,deksel op de pan en paar uur laten trekken

Toegevoegd na 2 minuten:
dan kun je het naar wens op smaak brengen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Je kan behalve de blaadjes ook de stelen in stukken gesneden gebruiken.Om meer smaak te geven aan je bouillon ook een ui en wortel erbij doen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing