hoe pak je voorgekookte lasagnevellen op om ze in de ovenschaal te doen?

ik doe ze keurig om en om in kokend water. Afspelen met koud water. Maar dan.. Ze plakken dan na afspoelen toch aan elkaar. Of ze glijden uit je hand.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kook de lasagne in water met een beetje olijfolie,dit voorkomt dat ze in het water al aan elkaar vastplakken.Daarna uit het water halen met een schuimlepel(een grote lepel met gaatjes erin)en direkt in het vergiet doen,koud water erover en dan leg je de lasagnevellen gescheiden op een schone theedoek

Bronnen:
Eigen ervaring

Voorgekookte lassange vellen moet je niet natmaken je doet eerst de boden van de ovenschaal nat maken met een beetje lassangesaus tegen t aanbakken dan vellen erop zo uit de verpakking (hard dus)dan saus weer vellen weer saus bechamel saus en kaas dan in de oven daar worden de vellen zacht sukses

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100