Wat is de beste ijsschepper? Met of zonder knijpsysteem?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met een ijsknijper kun je een exacte hoeveelheid ijs portioneren. B.v 1/16 liter of meer of minder, dit is afhankelijk van de maat knijper die je hebt. Het portioneren van hard gevroren ijs zal wat moeilijker gaan, met het risico dat de ijsknijper defect raakt. Met de ijsdipper (zonder beweeglijke delen) kun je harder bevroren ijs makkelijker uitscheppen, maar de gelijkheid van de porties zal niet altijd hetzelfde zijn. Ik persoonlijk geef de voorkeur aan een ijsknijper. De beste ijsschepper is een persoonlijke keus en afhankelijk van de noodzaak om precies op volume te werken of niet.

Ik heb er zelf een zonder knijper, van metaal. Voor gebruik in heet water leggen, zodat ie warm is wanneer je m gebruikt. Werkt prima.

ik zou er een nemen zonder knijper, want dan krijgt je geen mooie ronde bolletjes. maar krijg van die bolletje die aan de ene kant plat zijn en aan de anderen kant bol, en de normale ijs schepper is makkelijker schoon te maken en je kan ook nog eens groteren bolletjes maken ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100