Wat heb ik nodig voor kaasprikkertjes?

Als ik op google intoets "kaasprikkertjes" of iets in die richting krijg ik alleen maar pagina's met 'het bedrukken van kaasprikkers'. Dat is dus niet wat ik zoek. Ik moet kaasprikkertjes maken (blokje kaas etc.) maar ik wil er natuurlijk iets leuks van maken, nou voel ik me nogal inspiratieloos en heb eigenlijk werkelijk geen idee wat ik op zo'n kaasprikker kan doen, op kaas na natuurlijk! Iemand enig idee? Voorbeelden? site's? Alles welkom! :)

Toegevoegd na 36 seconden:
Het is trouwens wel voor kids van groep 2 / 3

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er kan ook op: Ananas, zilveruitje, cherrytomaatje, komkommer, worst, druiven, augurk. De kaas zou je in vormpjes kunnen snijden. Op onderstaande link, vind je diverse voorbeelden.

Bronnen:
http://www.party-kids.nl/zoekresultaat.asp...

Prikkers!!

Doe maar iets gezonds en goed door te bijten zoals druiven en een kleine knakworst.

Blokje oude kaas met een druifje Blokje kaas met een zilveruitje Blokje kaas met een stukje augurk Blokje kaas met een klein tomaatje Blokje kaas met een olijfje Blokje kaas met een zongedroogde tomaatje Blokje kaas met een mini knakworstje Blokje kaas met een mandarijntje Blokje kaas met een schijfje ananas Blokje kaas met een schijfje roggebrood Hopelijk heb je wat aan deze ideetjes!

Kaas met radijs, komkommer, paprika, druif, klein tomaatje, cocktailworstje, blokje ham.

je kan met kleine vlaggetjes erop doen (zie foto) en dan 2 voor ieder. of met sateprikker kan je met sliertjes komkommer wel iets leuks mee maken ;)

Kaas en ham vooral

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100