Kent iemand (Of kan iemand het ergens vinden?) het recept van kerstballen?

Vorig jaar had ik met de kerst kerstballen gemaakt met appel en kokos. Het was heel lekker, ik had het recept op internet gevonden en uitgeprint. Nu ben ik de print kwijt en kan het recept nergens meer vinden. Het zag er ook zo leuk uit en Ik wil het dolgraag maken voor de kerstlunch op mijn werk.. Kent iemand dit recept of weet iemand waar ergens op internet deze te vinden is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bedoel je de appel sneeuw ballen? http://www.kookjij.nl/recept-appel-sneeuwballen Toegevoegd na 22 seconden: Bereiding Maak inkepingen in de schillen van de appels om barsten te voorkomen. Zet de appels in wat water op de schotel. Vul ze met het rozijnenmengsel. Laat ze in de oven van 190°C in 45 min. gaar worden, ze moeten echter wel heel blijven. Haal de appels van de schotel en laat ze afkoelen. Maak de crème au beurre: klop de boter, de suiker, de citroenschil en het sap tot een romig geheel. Bedek de appels met de crème au beurre en rol ze daarna door de kokos. Ingrediënten 6 stuk(s) appelAppel 3 deciliter(s) water 1,5 eetlepel(s) appelAppel (geraspt) 1,5 eetlepel(s) krenten 1,5 eetlepel(s) rozijnenRozijn 1,5 eetlepel(s) sukade 1 eetlepel(s) suikerSuiker 90 gram boterboter 180 gram poedersuiker 1 stuk(s) citroen 180 gram kokos (geraspt)

Bereidingstijd: 30-60 minuten Gang:NagerechtSmaak:ZoetTechniek:Bakken in ovenSoort gerecht:NagerechtUit eigen keuken:Nee (i) Ingrediënten 6 middelgrote, geboorde moesappels wat water 6 eetlepels vulling mengsel van: krenten, appel, rozijnen, sukade en suiker Creme au beurre: 90 gram boter 180 gram gezeefde poedersuiker de geraspte schil van 1 citroen het sap van 1 citroen Voor de Garnering 180 gram kokos snippertjes hulst takjes (snoep) eventueel kaarsjes Bereidingswijze Maak inkepingen in de schillen van de appels om barsten te voorkomen. Zet de appels in wat water op een schotel Vul ze met het rozijnen mengsel Laat ze gaar worden in de oven. (45 minuten op 190 graden) Ze moeten wel heel blijven. Haal de appels van de schotel en laat ze afkoelen. Maak de creme au beurre: Klop de boter, de suiker, de citroenschil en het sap tot een romig geheel. Bedek de appels met de creme au beurre en rol ze daarna door de kokos

Bronnen:
http://www.smulweb.nl/recepten/1317701/Kerstballen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100