Hoelang moeten loempia's uit de diepvries in de oven of koekepan? Hierover staat niets op de verpakking. We hebben geen magnetron

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

loempia's meteen uit de diepvries in het frituurvet !!!!!altijd.. Werk je met de pan, dan hou je ze best 20 a 25 minuten op kamertemperatuur, en werk in de pan met olijf - of andere hittebestendige olïen.. Boter is niet zo hittebestendig !!

Best wel lang, die van Mora moeten zo'n 20 minuten in een beetje olie in de koekenpan. Toegevoegd na 13 minuten: op middelhoog vuur, wel regelmatig keren. Toegevoegd na 2 uur: @hdeknijf: volgens mij zie jij door de bomen het bos niet meer;-)

Bronnen:
m'n eigen keuken, vorige week nog gegeten.

20 min in de oven op 200 graden wel regelmatig draaien eet smakelijk

Ik herinner me dat ze ongeveer 15 minuten moeten bakken in een koekenpan. Toegevoegd na 10 minuten: Ik heb er even een bron bijgezocht: Oven (250°C) bevroren: oven 25 minuten. Oven voorverwarmen en product regelmatig keren. Koekenpan: bevroren 15 minuten. Scheutje olie in de pan, middelmatig vuur en product regelmatig keren.

Bronnen:
http://www.mora.nl/696/producten/loempia-s...

Om te beginnen moeten ze een beetje bruin zijn en verder kan je met een vleesthermometer kontroleren hoe heet hij aan de binnenkant is. di moet in ieder geval 70 graden zijn. Ps. het kan ook in de frituur. Succes

5 tot 10 minuten in de koekenpan hoor ik net van m'n tante ;)

Toevallig had ik gisteren loempia's uit de oven dit moest bevroren 22 min op 220 gr.

20 minuten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100