Is er een recept van appeltaart met knoflook (ooit een keer gehoord maar bestaat het ook)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Unbelievable but true... Het bestaat. Ik had het hele recept hieronder geplakt, maar het was te groot voor het aantal posities. Hier de link naar het recept: http://www.vegosmullen.com/2010/11/hartige-appeltaart-met-kaassaus.html

Ik heb al heel wat gebakken in mijn leven en al vele kook en bakboeken gelezen maar ik ben dit soort appeltaart nog nooit tegengekomen. Wat let je trouwens om het een keer zelf uit te proberen? Dan bestaat hij vanaf dat moment wel.

Aardappeltaart uit de oven . Een heerlijk ouderwets gerecht. Ingrediënten: 1 kg.aardappelen 3 dl. koksroom 3 dl. melk 2 teentjes knoflook geperst zeezout peper foelie 30 gr. roomboter Hulpmiddelen : Oven knoflookpers rechthoekige schaal (20 bij 30 cm.) Voorbereiding: De oven op ongeveer 160 gr. (ligt aan de oven ) De aardappelen schillen wassen en in schijfjes snijden . De room de melk de knoflook de foelie de peper en het zout mengen . Bereidingswijze: Beboter de schaal en leg de aardappelschijfjes er dakpansgewijs in . Giet het melk mengsel er op . Wat boterstukjes er op verdelen . Ongeveer 2 uur in de oven garen . Serveertips In de schaal serveren. Dit gerecht kan bij van alles. Eet smakelijk!!

Bronnen:
http://www.smulweb.nl/recepten/1330642/Aar...

Het zou kunnen zelf heb ik nog nooit in een kook boek gelezen over appeltaart met knoflook

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100