Waarom is aangebrande chocolade slecht?

M'n zusje zegt dat maar ik geloof haar weer eens niet!

Weet jij het antwoord?

/2500

Zodat jij het niet meer hoeft en jouw zusje genoeg chocola heeft...

Daar kunnen dan verwekkende stoffen in zitten.

Ten eerste: als je bij mij thuis chocola verwarmt, smelt het; het brand dus niet aan. Pas als je die vloeibare chocola weer verder verwarmt kan het denk ik wel soort van aanbranden. Maar het lijkt me niet dat je dat eet (toch?). Ten tweede: dingen die verbranden bevatten vaak roet en dat is in grotere hoeveelheden wel slecht voor je ja. Of aangebrande chocola dat ook bevat weet ik niet, maar ik weet wel dat het nooit gezond kan zijn (niet heel ongezond ofzo en ook niet dodelijk:)

Elektronische temperatuurcontrole voor een ideale constante temperatuur van 48°C tot 52°C. Optimale temperatuur voor vloeiende maar niet verbrande (!) chocolade Dus als de temperatuur hoger gaat, kan hij wél, na het smelten, aanbranden... En nee gezond is dat nooit! Aangebrand eten kan kankerverwekkend zijn...maar dan moet het wel hard verbrand zijn. En dan zou je alle dagen ervan moeten eten, dus geen paniek.....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100