Waar kun je golden syrup/corn syrup kopen?

Dit heb ik nodig voor een chocoladetaart. Ik heb op internet gekeken, waar sommigen beweren dat AH golden syrup verkoopt onder de naam "Lyle", maar dit kon ik niet vinden op de webwinkel van AH. Gewone stroop is voor mij geen alternatief, want ik moet het door chocolade roeren en gewone stroop is daar te dik voor.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt het proberen bij Ton Beeren, deze zaak heeft engelse delicatessen. Hier het adres: Wagenweg 86 2012 NH Haarlem telefoon:023 - 534 09 98 email:info[at]cuisinier[dot]nl Hoop voor je dat het lukt, succes!

Grotere AH´s (XL) verkopen als het goed is gewoon Lyle's golden syrup (die bij mij in de buurt in ieder geval wel). Je kunt ook ahornsiroop kopen dat is ongeveer hetzelfde. Toko's willen het ook nog wel eens verkopen. Reformwinkels hebben ook verschillende stropen, daar kun je ook terecht. Anders kun je ook gewone stroop gebruiken, hoewel die nog net iets zoeter is.

Bij de AH webwinkel verkopen ze lang niet alle producten die bij de AH winkels te koop zijn. Dus het is zeker de moeite van het proberen waard om zelf even langs een (Grotere) AH te gaan. Wil je niet voor niets gaan (omdat je normaal nooit bij AH komt) , dan kun je de betreffende AH vestiging natuurlijk ook gewoon even bellen, en vragen of ze het verkopen.

Online zeker bij Thomas Green's www.thomasgreen.nl Klik op "shop on line" en daarna op "jams,honey,syrups & spreads",et voila Golden Syrup. En hier wordt het ook verkocht in de natuurvoedingswinkel.

Bronnen:
www.thomasgreen.nl

Niet meer te koop bij AH of Jumbo. Wel online bij de Groene Luifel in Sluis. Besteld en de blikjes dag later al ontvangen. Heb weer een mooie voorraad. Blij mee!!! Jolanda

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100