geen parneelmiddel?

we eten vanavond aardappelpuree, maar we hebben geen parneelmiddel... Zou je net als, in de gehaktballen een beschuitje kunnen kruimelen en over de puree te strooien??

Weet jij het antwoord?

/2500

ja hoor, ik gebruik standaard verkruimelde beschuit als paneermiddel, daar is niets mis mee.

ja hoor dat kan heel goed, paneermeel is vermalen broodkruim. Een beschuit kan dit prima vervangen.

Voor het maken van aardappelpuree is geen paneermiddel nodig. Vermoedelijk wil je er in de oven een krokant korstje op maken. Dat kan inderdaad met verkruimelde beschuit. Of, nog een oplossing, oud brood in de magnetron uit laten drogen en dat dan verkruimelen.

Een beschuitje gebruiken is prima. Als je nog (oud) brood hebt kun je die ook gebruiken na het in de oven te hebben gebruind tot ze hard zijn, of roosteren tot ze hard zijn. Fijn kruimelen en met een breed plat mes tot fijne kruimels drukken.

Zoals eerder genoemd zijn beschuiten en broodkruim goed te gebruiken. Mocht je toevallig een spugende baby in huis hebben, dan kan je het ook goed en gezond doen met johannesbroodpitmeel. Dit is een bindmiddel dat spugen bij baby's voorkomt en te koop bij de apotheek en drogist. Het wordt ook vaak in koolhydraatvrije dieeten als vervanger van bijv maizena en paneermeel getipt. Het bevat geen koolhydraten, bindt goed en zuigt geen vetten op zoals bijv beschuit en paneermeel doen.

Ik heb ook wel eens een paar toastjes verkruimeld.

Je kunt de puree zelfs in de oven zetten zonder paneermeel Gewoon hier en daar een klontje boter gaat ook goed. Of je kunt er geraspte kaas op doen

Chips naturel zijn ook heerlijk om als parneermiddel te gebruiken

Paneermeel voor aardappelpuree? Toch nergens voor nodig? Maar als ik paneermeel nodig heb gebruik in naturel-muesli, de allergoedkoopste. Erg lekker!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100