Wat zijn lekkere, niet zoete, cocktails?

ik ben gek op margarita's, zuur en zout, mmmm :)
zijn er nog meer lekkere cocktails met een "bite"?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hotpants; Wrijf het glas van een tumbler in met een schijfje citroen en doop dat in zout. Vul het glas ¾et ijsblokjes. Vul een cocktailshaker met 45 ml. tequila,15 ml.peppermint schnapps en 15 ml. grapefruitsap en wat ijsblokjes. Shaken en zeven. Manhattan; Schenk 45 ml. whiskey, 20 ml. vermout en 15 ml. angostura in een mengbeker, doe er wat ijsblokjes in en roer voorzichtig. Doe in een cocktailglas en garneer met een olijf en/of citroenschilletje. Cosmopolitan; Schenk 45 ml. wodka,15 ml. triple sec,15 ml. cranberrysap in een shaker en doe er wat ijsblokjes bij. Shaken, zeven in een gekoeld cocktailglas. Sea Breeze; Vul een longdrinkglas voor driekwart met ijsblokjes en schenk er 45 ml. wodka, 60 ml. grapefruitsap en 45 ml. cranberrysap bij. Roer alles goed en serveer. Martini; Schenk 75 ml. gin en 15 ml. droge vermout in een mengbeker en roer alles door elkaar met wat ijsblokjes. Garneer met olijf en/of citroenschilletje. Gimlet; Schenk 45 ml. gin en 15 ml. citroenbrandewijn in een mengbeker, ijsblokjes erbij en roeren. Schenk in een tumbler en garneer met een schijfje citroen.

er zijn er heel erg veel. Zoveel, dat iemand een complete site heeft,waar je op ingredient kan zoeken. http://www.cocktailrecepten.nl/zoeken.html Toegevoegd na 9 minuten: eentje dan.. Moscow Mule Ingredients lime 1 vodka 1 dash ginger ale 1 dash ice cube 1 handful Preparation 1. Cut the lime into 8 parts, then squeeze the juice into the cocktail glass. 2. Fill up with the vodka and ginger ale, and add lots of ice.

Wodka Red Bull. 30 ml wodka Red Bull ijsblokjes Bereidingswijze : Doe 2 of 3 ijsblokjes in een longdrinkglas en giet daar de Wodka overheen. Aanvullen met Red Bull. Garnering: een roerstaafje. Tip! Gebruik ook eens een keer rode wodka!

Bronnen:
http://www.cocktailz.nl/cocktails_sneak_pr...

Gewoon de eenvoudige Gin Tonic met een schijfje limoen!! Lekker stevig en en fris. Hmm.... ik krijg er zin in.

De welbekende Bacardi Mojito natuurlijk! Je kunt het wat zoeter maken door er wat meer of minder rietsuiker bij te doen of juist steviger door de hoeveelheid limoen en voor frisheid kun je varieren met de hoeveelheid munt. Kortom: een lekkere frisse zomerse mix!

Bronnen:
http://www.bacardinederland.nl/mojito/recept.html

Ja lekker, ik ben ook wel van de spice. Mijn favo heeft geen naam denk ik, maar ik mix graag Tomatensap met gin en voor de bubbels en het 'droogje' een scheutje tonic. Scheutje limoensap en een schijfje met een paraplu'tje aan 't glas en 1x maaltje-pepermolen = klaar!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100