Waar koop je brandnetelthee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vaak in thee/koffie-winkeltjes, chinese winkeltjes en vaak ook in supermarkten, maar meestal bij speciale voeding. Toegevoegd na 37 minuten: Zoals Marion61 al zegt, helemaal vergeten, bij kruidvat en uitgebreidere drogisten kan je het ook halen inderdaad...

bij xenos ,en verder bij reform winkels zelfs bij kruidvat heb ik ze wel gezien

Op internet kan je het kopen via http://www.beslist.nl/products/eten_drinken/eten_afslanken/r/Brandnetel+thee/. Grotere natuurvoedingswinkels hebben het in hun assortiment, en die winkels die koffie, thee en noten verkopen - hoe noem je die, delicatessenwinkels.

In elk geval bij reformzaken. Maar volgens mij ook wel bij supermarkten en drogisterijen. Ik heb het altijd zelf gemaakt. Een dagje de natuur in (niet waar auto's komen) stevige handschoenen aan. En voor je het weet heb je een jutezak vol. De wat jongere blaadjes zijn lekkerder dan de oudere (grotere) die nog wel eens wat bitter kunnen zijn. Laten drogen om horren (of iets dergelijks) in een droge, donkere ruimte . (Veel frisse lucht) Maar ik heb het ook wel in de magnetron gedroogd. Een zus van me spreidde de takken uit over de centrale verwarming. Of hing ze er (op donkere plekken) boven. Supergezond. Het schijnt vol ijzer te zitten.

Bij de natuurwinkel, of reformwinkel. Het merk Pyramide heeft ze. http://www.biovoordeel.nl/piramide-brandnetel-thee-12-x-20-builtjes.html

is vrijwel overal te koop. drogist, reformzaak en bij de meeste supers.

Te koop bij online kruidenwinkel: De Kruiderie , die heeft veel soorten kruidenthee in het assortiment.

Bronnen:
http://www.de-kruiderie.com
http://www.de-kruiderie.nl

Overal wel te koop van zonnatura, maar ik maak het zelf, gewoon uit de tuin, vers of gedroogde bladeren en toppen allemaal lekker! Vooral lekker samen met verse muntbladeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100