Wat is beter om te drinken: Frisdrank light of niet light?

Wat is beter om te drinken: Frisdrank light of niet light...?

Weet jij het antwoord?

/2500

Drink gewone frisdrank, maar met mate.. Dan krijg je in ieder geval geen aspartaam of acesulfaam K binnen.. Toegevoegd na 2 minuten: Het is nog niet duidelijk wat die kunstmatige zoetstoffen op de lange termijn voor je gezondheid betekenen, maar grote kans dat het schadelijk is..

Bronnen:
www.aspartaam.nl

asptartaan is kanker verwekkend dus doe maar gewone http://www.youtube.com/watch?v=rFmidEV-O3g Toegevoegd na 2 minuten: aspartaammmm :)

Het hangt van een aantal factoren af; Ben je bijvoorbeeld diabeet, dan zul je aangewezen zijn op light-frisdrank omdat in een glas sinas al gauw 10 suikerklontjes gaan. Mensen met bijvoorbeeld migraine of een andere vorm van hoofdpijn, mogen dus weer geen suikervervangers hebben. Voor gezonde mensen kan met mate een normaal frisdrankje geen kwaad, wil je op de lijn letten, dan is het beter om te kiezen voor de light-variant. Ik zelf vind -hoewel het niet goed voor m'n lijn is, de 'regular' variant altijd het best! :)

ik zou voor gewoon gaan, geen asparataan wat in de light zit. ik drink geregeld roosvice 50/50 is 50% vruchtensap en 50 % water Toegevoegd na 53 seconden: ik werd ziek van asparataan, dubbel zien, duizelig en erg moe

Nog beter is om gewoon water te drinken.

normale frisdranken moet je drinken.

Er wordt gezegt dat je van frisdrank light meer dorst zou krijgen.Zelf hou ik het bij max. 2 glazen per dag, meestal kom ik er niet aan toe omdat ik water drink of ranja.Ik vindt gewoone frisdrank vaak te zoet.Ik kies voor light !!

Amerikaanse wetenschappers hebben ontdekt dat light frisdrank even slecht is als normale frisdrank als het gaat om de ontwikkeling van hartziekten. Lees meer hierover op deze site: http://www.gezonderafvallen.nl/page/447/light-frisdrank-gezond.html

Light frisdranken is alleen slecht als je meer dan 150 liter per dag drinkt maarja dan is het best logich of niet?

Als je een diabeet bent(???) zit er in light veel minder koolhydraten, en dat mogen mensen met diabetes natuurlijk niet zo veel. Maar als je dat niet hebt, en er niet op hoeft te letten kunt u beter gewone drinken, want daar zitten minder slechte stoffen in.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100