Waar kan je voedsel kleurstof kopen?

Ik wil morgen zomerse drankjes maken waarbij je voedselkleurstof nodig hebt. Ik heb nu alleen blauw en groen maar ik heb ook nog andere nodig. Weet iemand waar je dit kan kopen? En dan bedoel ik, bijvoorbeeld winkels zoals kruidvat of xenos, want ik ga morgen winkelen dus kan ik meteen kijken. En het liefst NIET van Wilson want die zijn best duur en ik heb maar een klein beetje nodig.. Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Sowieso bij Makro. Die heeft iets duurdere maar die zijn wel heel erg sterk van kleur en zijn meer een soort gel wat erg handig is, want je kan zo niet per ongeluk teveel in het beslag laten vallen. Ook bij Jumbo en bij toko's zoals Oriental, de Aziatische supermarkt zag ik ze een keer. Veel winkels verkopen ze! Toegevoegd na 57 seconden: Met "iets duurdere" bedoel ik niet dat ze duur zijn!

IDD bij de Makro of bepaalde supermarkten (zoeken bij bakspullen) en anders bij taartenwinkels. Bietensap wordt ook gebruikt voor rood, super natuurlijk en overal te krijgen. Heb je gelijk een lekkere maaltijd morgenavond :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100