Hoe zorg ik ervoor dat appel fijn genoeg wordt in de blender?

Banaan blijft bijv. Dik spul, maar vermaalt wel genoeg. Met appel lukt dit me niet...het blijven echt brokjes.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Langer doormalen, maar als het aan de zijkanten blijft plakken, kan je beter of een kleinere blender kopen of er meer appel in doen. of een staafmixer gebruiken Als er genoeg druk is, dan word de appel goed vermalen. Als ik 1 appel in een grote blender doe, krijg ik het ook niet fijn. Als je dit niet hebt, kan je ervoor kiezen, om de appel kort te koken, en daarna met sap en al te pureren.

Als je heel kleine stukjes appel snijdt en lang door blijf blenden, lukt het wel.

Ja kan het ook met de staafmixer proberen. Ze hem aan als je de mixer op een stukje appel zet. Er blijft dan niets meer van over.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100