Waar kan je zoethout-thee kopen?

Onlangs bleef ik bij iemand slapen en bij het ontbijt was er als thee zoethout en dat vond ik erg lekker maar ik weet niet waar ik het kan kopen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik begrijp je want ik vindt deze thee heel lekker. Ik zou zoeken bij de Albert Heijn. Daar verkopen ze veel soorten Pickwick thee waarvan ook de zoethout. Als je precies dezelfde thee wilt als je ook op de foto hebt gezet. Kan je misschien kijken op de website van de merk en je kan het ook vragen bij diegene waar je de thee hebt gedronken. Ik zal het vragen. Makkelijk toch? Succes met het zoeken van de Thee!

Zoethoutthee vind je in het theeschap van iedere willekeurige supermarkt. Meestal zowel van Pickwick als van het huismerk. Even goed zoeken dus..... En ook bij Xenos verkopen ze deze theesoort. Veel goedkoper en (voor kruidenthee) doet dat aan de smaak echt niks af. Succes ermee en geniet ervan als je hem gevonden hebt!

Dit is in vrijwel iedere supermarkt te krijgen, je kunt dit beter niet drinken als je zwanger bent en niet meer dan 2 koppen of glazen per dag. http://www.pickwick.nl/Zoethout.aspx Toegevoegd na 29 minuten: Twinningsthee is moeilijk verkrijgbaar in Nederland en België, je zal ervoor naar Deurne of Antwerpen moeten.

Bronnen:
http://www.twinings.com/nl/distributors.ph...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100