Is de alcoholvrije drank bitter soda nog verkrijgbaar?

Bitter soda was een rood drankje van het merk Derby. Het was een pittig en fris drankje. Volgens mij is het drankje in Spanje nog te koop is van het merk Kas. Het heet bitter kas. Ik vind de bitterheid sterk meevallen. Volgens mij maakte Derby ook bitter lemon en tonic.

Weet jij het antwoord?

/2500

Drie jaar geleden werden de volgende antwoorden gegeven: http://www.goeievraag.nl/vraag/eten-drinken/dranken/bitter-kas-nederland-spaans-drankje.22395 Je kunt het tegenwoordig in elk geval bestellen bij http://www.hollandaluz.nl/diverse-dranken/gaseosa-bitter-kas/bitter-kas/prod_654.html Toegevoegd na 17 minuten: Misschien is dit anders een goed alternatief: http://www.delidiscount.com/nl/san-pellegrino-sanbitter-6x-01-l.html San Pellegrino Sanbitter is een natuurlijk bitter, niet-alcoholische aperitief. Het wordt gedronken met ijs of met vruchtensap of sodawater. Dan voeg je er zelf soda aan toe, en krijgt zo de gewenste smaak.

Bij de slijter Dirck III heb ik onlangs nog Kas Bitter gezien. En als ik me vergis heb ik het bij de Sligro gezien, dat is een groothandel die levert aan EmTe supermarkten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100