Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is de alcoholvrije drank bitter soda nog verkrijgbaar?

Bitter soda was een rood drankje van het merk Derby. Het was een pittig en fris drankje. Volgens mij is het drankje in Spanje nog te koop is van het merk Kas. Het heet bitter kas. Ik vind de bitterheid sterk meevallen. Volgens mij maakte Derby ook bitter lemon en tonic.

10 jaar geleden
in: Dranken
2.6K
Amadea
10 jaar geleden
Derby was van Hero: http://assets.catawiki.nl/assets/2012/11/17/a/2/b/a2bd8810-12e1-0130-a96e-005056960004.jpg

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Drie jaar geleden werden de volgende antwoorden gegeven: http://www.goeievraag.nl/vraag/eten-drinken/dranken/bitter-kas-nederland-spaans-drankje.22395

Je kunt het tegenwoordig in elk geval bestellen bij http://www.hollandaluz.nl/diverse-dranken/gaseosa-bitter-kas/bitter-kas/prod_654.html

Toegevoegd na 17 minuten:
Misschien is dit anders een goed alternatief: http://www.delidiscount.com/nl/san-pellegrino-sanbitter-6x-01-l.html
San Pellegrino Sanbitter is een natuurlijk bitter, niet-alcoholische aperitief. Het wordt gedronken met ijs of met vruchtensap of sodawater. Dan voeg je er zelf soda aan toe, en krijgt zo de gewenste smaak.
(Lees meer...)
Amadea
10 jaar geleden
Bij de slijter Dirck III heb ik onlangs nog Kas Bitter gezien. En als ik me vergis heb ik het bij de Sligro gezien, dat is een groothandel die levert aan EmTe supermarkten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding