mag je blikjes bier opsturen via dhl vanuit spanje naar nederland ?

mijn vader is gek op san miguel bier en aangezien we in de winter naar spanje gaan wil ik graag wat opsturen naar nederland

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is helemaal niet nodig om vanuit Spanje San Miguel-bier op te sturen naar Nederland. Het wordt namelijk gewoon verkocht in Nederland. Op deze website http://www.sanmiguelnederland.nl/ is meer informatie te vinden. Er is een lijst met groothandels die het bier leveren: http://www.sanmiguelnederland.nl/sanmiguel/nl/home.php?v=agenten en er staat contactinformatie van het hoofdkantoor in Nederland vermeld op http://www.sanmiguelnederland.nl/sanmiguel/nl/home.php?v=contact De contactgegevens van het hoofdkantoor in Nederland zijn: 2e Constantijn Huygensstraat 67 1054 CR Amsterdam Tel: 020 - 68 30 858 E-mail: info@sanmiguelnederland.nl Daar kan je informeren bij welke winkel in jouw buurt ze San Miguel-bier verkopen.

Bronnen:
http://www.sanmiguelnederland.nl/
http://www.sanmiguelnederland.nl/sanmiguel...
http://www.sanmiguelnederland.nl/sanmiguel...

Voor zover ik weet wel, het enige waar je rekening mee moet houden is de eventuele belasting op invoerrechten. Daarvoor moet je even opzoeken tot welke waarde je iets zonder verdere belasting mag versturen als gift. Toegevoegd na 5 minuten: *Europese Unie Binnen de Europese Unie mag je de volgende hoeveelheden van accijnsgoederen meenemen zonder dat je daarover in Nederland belasting hoeft te betalen: 110 liter bier 90 liter wijn 20 liter likeurwijn als sherry of port 10 liter sterke drank 800 sigaretten 400 sigaren of cigarillo’s 1 kilo rooktabak Hoe dat dan zit met post weet ik niet, maar het ergste dat je kan overkomen is dat het wordt tegengehouden bij de douane en dat je bier niet aankomt op plaats van bestemming.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100