Hoe kan je het best de misselijkheid tegen gaan van een kater?

Als ik een avondje uit ben geweest en een een paar biertjes teveel heb gehad, ben ik de volgende morgen behoorlijk brak/ziek. Van hoofdpijn heb ik amper last, maar ben wel dan erg misselijk. Het beste is om veel water te drinken, en dat doe ik dus ook. Ook is het advies goed te eten, zoals een vet ei met bacon etc. Daar zit het probleem. Wanneer ik brak ben dan is het zo, alles wat erin gaat komt er niet veel later weer uit. Iemand tips om het eten binnen te houden of andere tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het best is voorkomen, drink na ieder glas alcohol een glas water en leer je grens kennen. Nux vomica D4 werkt tegen een kater, bij iedere drogisterij die producten van dr Vogel verkoopt te koop.

Drink om de zoveel biertjes een cola. Een stuk of drie verdeelt over de avond

wat bij mij werkte is veel water drinken, dat moet tegen de hoofdpijn, en veel melk. daarnaast : eten... als gebakken eieren met bacon veel te vet voor je is, dan zou je misschien toast of beschuit met een plakje kaas of nog magerder toast met rookvlees kunnen proberen. je lichaam kan kennelijk geen vette voeding verdragen, dus zou je magere etenswaren moeten gebruiken.

appel gember sap! liefst zelfgeperst. dat helpt heel erg bij misselijkheid en overgeven .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100