Waar kan je mogu mogu halen?

Op school verkopen ze een heel lekker drankje dat mogu mogu heet maar ik wou weten in welke supermarkt of winkel je deze drank kan halen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat zou je hier kunnen vragen: http://mogudranken.hyves.nl/ Blijkbaar kun je het bij toko's halen: http://tokohoiyunrotterdam.wordpress.com/2011/06/20/mogu-mogu-drink-heerlijke-fruitdrink-met-stukjes-nata-de-coco/ en het schijnt bij de Xenos te koop te zijn: http://www.youtube.com/watch?v=itr207-Y4b8 Toegevoegd na 22 seconden: Voor 1 euro bij de Xenos. Toegevoegd na 22 minuten: Bij de Deen schijnen ze het ook te hebben: http://www.supermarktcheck.nl/detail.php?ID=92141

Voor 1 euro bij Xenos

Dit drankje is te koop bij een Toko.

Volgens de site van het drankje bij de Makro en de Sligro. Dat zal zijn waar jouw school het vandaan heeft. Maar daar kom je zonder pasje niet naar binnen om het te kunnen kopen. Je kunt het online bestellen bij http://www.orientalwebshop.nl, of kopen bij de winkels die daarvan zijn in Amsterdam, Arnhem, Beverwijk, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Duiven, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Bronnen:
http://www.mogumogu.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100