Wij zijn 30 jaar en zijn nog nooit dronken geweest. Wie heeft tips om dronken te worden zonder dat we de volgende dag moeten overgeven?

We blijven op onze plek gedurende meer dan 24 uur. Dus we rijden niet met de auto.

Alleen serieuze antwoorden aub en geen zedeles "niet drinken als je met de auto rijd". We rijden niet met de auto, we blijven 24 uur op locatie. Wie heeft tips om dronken te worden. Eenmalig. Dus niet elke dag of elke week. Dit moet toch kunnen? Geen zedeles aub!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je per se dronken wilt worden (ik zou niet weten waarom je dat wilt, maar goed, dat is de vraag niet), zorg dan dat je óók veel water drinkt - voor je gaat slapen, of tussendoor, wat dan ook. Dat kan de kater een beetje voorkomen, want die wordt veroorzaakt door uitdroging (en dat komt door de alcohol). En ja, als je teveel drinkt, hoort die kater er min of meer bij. 's Avonds een man (vrouw), 's ochtends een man (vrouw). Dus zorg toch maar dat je de volgende dag niks hoeft, (ook geen autorijden dus, de volgende dag ben je nog wel onder invloed), zet een emmer naast je bed en zorg dat je paracetamol in huis hebt...

Als je maar bier blijft drinken komt et vanzelf. Wil je het sneller hebben? Drinken na het sporten als je moe bent of als je honger hebt. Maar snap de vraag niet helemaal. En als je merkt dat je dronken bent stoppen en water drinken om de volgende dag de kater te verminderen.

Als je het een keer wilt uitproberen, koop dan een drankje dat je lekker vind en bouw het rustig op. Doe het in je vertrouwde omgeving bij een leuke activiteit, ga b.v. een gezelschapsspel spelen en een (twee, drie) lekker flesje wijn soldaat maken over de loop van de hele avond. Neem er een lekker hapje bij. Stop op het moment dat je nog weet waar je bed is en je nog zeker weet dat je dat heelhuids kunt bereiken. Doe het alleen op een moment dat je goede zin hebt, want als je al chagrijnig bent als je gaat drinken is de kans groot dat je gigantisch in een dip raakt in plaats van blij wordt van de alcohol.

Goede bodem leggen. Veel eten van tevoren. Bij mij helpt vet eten goed. Patatjes ofzo en een paar glaasjes melk voor je gaat "zuipen".

Zo te horen zijn jullie geen ervaren drinkers, en vinden jullie sterke drank waarschijnlijk niet lekker. (Van pure wodka kun je bijvoorbeeld leuk dronken worden) Om de misselijkheid te beperken, zou ik zo min mogelijk verschillende dingen drinken. Kies gewoon iets dat je lekker vindt, en drink dat de hele avond. Het moet wel gezellig zijn, en niet alleen maar met het doel om dronken te worden.

Drink wijn of bier, vooral geen zoete likeur of ander gedistilleerd. Drink regelmatig een glas water, je verliest veel vocht en als je dat niet tijdig aanvult krijg je een kater en drink niet meer dan twee glazen alcohol per uur. Zorg dat je vooraf goed hebt gegeten en probeer wat te bewegen tijdens het drinken (af en toe een dansje o.i.d.).

Als je nog nooit heb gedronken ben je snel dronken koop niet te veel, en Drink met Mate.

Als je alcohol door een rietje drinkt wordt je eerder dronken. Volgens het NIGZ spuit de drank door het rietje tegen je gehemelte en wordt het daardoor sneller opgenomen. Maar dat is nonsens. Je wordt wel sneller dronken, maar dat is omdat je meer alcoholdamp binnenkrijgt met een rietje. In het rietje onstaat net boven de drank een lage druk, waarin alcoholdampen snel worden opgenomen. Door de damp (die via je longen razendsnel in het bloed komt) raak je net iets sneller dronken dan via de klassieke weg. De totale ingenomen hoeveelheid alcohol blijft echter gelijk. Je wordt dus wel sneller, maar niet erger dronken dan normaal.

Bronnen:
Quest.

Vooral als je niet zo gewend bent aan drank zou ik zeggen: niet te veel eten bij de lunch en dan om17 uur 2 glazen wijn naar binnen slaan. Dan ben je (hopelijk) nog niet echt dronken maar je krijgt een aardig idee hoe het voelt (omdat je slecht hebt gegeten valt die alcohol dan behoorlijk sterk). Bevalt dat je en wil je verder: gewoon rustig de rest van de fles soldaat maken. zo niet is dit een aardig moment om te denken: tot hier en niet verder is ook ok

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100