wat is beter voor baby`s diksap of roosvicee?

mijn moeder weet niet wat ze moet geven ;d

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geen van beiden. Het is allebei ingedikt suiker en dat is puur slecht voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt baby's beter wennen aan minder zoet als je melkvoeding afbouwt. Er is niets mis met water als eerst aangewezen drank maar tot een jaar of 5 mogen koemelkproducten ook. Daarna is melk niet meer nodig, in weerwil van wat er vaak beweerd wordt. Het mag wel maar hou gewoon goed in de gaten wat er aan melkproducten wordt verdragen.

Niets met toegevoegde suiker, dus lees even het etiket. Ik gaf mijn kinderen koude thee, zonder theïne, of water, naast hun melk en groente/fruithapjes. Dat zoete spul is nergens goed voor.

Volgens mij is er niet zo hèèl veel verschil tussen deze twee. Het suikergehalte kan wel verschillen maar dat is per smaak ook weer anders. Ik geef mijn zoontje zelf biologische diksap en hij vind 't heerlijk en doet 't er prima op.

Water, In beide zit veel suiker, wat erg ongezond is voor baby's.

diksap is gemaakt van fruitsuikers. Dus natuurlijk. Diksap was eerst alleen in groenwinkels te krijgen, maar nu overal. De meeste Roosvicee siropen kunnen vanaf 6 maanden gedronken worden. Uitzondering op deze regel is de Roosvicee Dieetvruchtenmix. Deze variant wegens aanwezigheid van vervangende zoetstoffen, te gebruiken vanaf de leeftijd van 4 jaar. Generaties zijn groot geworden met Roosvicee. Dus beide zijn oké volgens mij. Toegevoegd na 3 minuten: Natúúrlijk is water veel beter. Dat lees ik ook in de twee eerdere antwoorden. Als je je kind went aan die zoete drankjes, zullen ze dat alleen maar zoetig spul willen drinken. Water kun je altijd wel ergens fris aanvullen. Maar dat was de vraag niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100