Hoe krijg je het snelst een blikje mixdrankje gekoeld in de diepvries ? Op oppervlakte diepfriezer leggen of boven bevrozen eetwaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tussen bevroren eetwaar. Het mooiste zou zijn tussen bijvoorbeeld 2 zakken diepvries patat of iets dergelijks.

Je kan van die ijskragen voor blikjes kopen. Een kleine versie dus van de ijskragen voor (wijn)flessen. Die bewaar je in de diepvries en als je ze om een blikje doet is de inhoud in een minuutje of 10 koel.

Door niet te drinken voor je deze handelingen allemaal uit wil voeren. Toegevoegd op 24-06-2009 23:03:56 Een "blikje misdrankje gekoeld" in de vrieser gaat het snelst door het uit de koelkast te halen en in de diepfriezer te leggen. Als je gedronken hebt kom je daar niet op.

Tussen twee ijspacks in, van die zakken die je op je gekneusde enkel bijv. doet., heel koud, maar toch nog redelijk flexibel.

koude vaste stoffen en vloeistoffen geven meer kou af dan koude lucht. Probeer maar eens, hou je hand in de vriezer voor 10 seconden of hou 10 seconden een bevroren product vast. Je zult zien dat het bevroren product kouder aanvoelt: je kunt dus het beste het blikje tussen 2 dingen in leggen. Diepvrieserwten werken het best omdat deze zakken meestal goed om een product heen gelegd kunnen worden. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100