Wie heeft oplossing voor dit senseo probleem

Onze senseo is de 3e in 7 jr tijd. De vorige na 3 jr weg gedaan omdat hij haagse bakjes ging geven en na herhaaldelijk schoon spoelen het niet oploste.
Nu hebben we deze zo'n half jaar en op advies elke 2 maand schoongemaakt met dat spul van senseo.
Maar... bij het zetten van 2 kopjes komt het kopje nog niet eens half vol...
Padhouders schoongemaakt etc.
Ook met gewoon azijn schoongemaakt.
Met 1 kopjepadhouder geen punt. Dan is het een vol bakkie

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lijkt me dat de padhouder niet schoon is. Laat het eens lopen voor 2 kopjes met een 1-padhouder. Heb je dan ook halve kopjes ? Als dat zo is dan heb je een probleem qua dosering. Is dit steeds zo geweest ?

Dan is de beste oplossing om ieder kopje apart te zetten!

Dat probleem heb ik ook met dat apparaat. Met mijn oude en ook met mijn nieuwe. De oplossing is om altijd maar een kopje tegelijk te zetten. Geen Haagse bakjes, en sterkere koffie.

Ontkalken met dat groene spul van melitta. Is hij weer als nieuw.

dan zit het oogje van het padhoudertje verstopt. hou hem eens tegen het licht aan en kan je geen piepkleingaatje zien, dan schoon krabben en hij zet weer volop koffie. zeker weten. succes

Ik heb echt de oplossing voor halve kopjes senseo koffie, als je het apparaat ontkalkt leg dan ook de koffiepadhouders een uurtje in de azijn en je krijgt weer volle senseo koppen. Het werkt echt en is de moeite waard.

De beste oplossing anders is er niet; echt 1 kopje per keer dat ding van mij doet dat ook al jaren. Echt alles geprobeerd en niets helpt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100