Waar in Nederland of belgie kan je goede kwalitijd fursuits kopen?

Ben voor carneval op zoek naar een kwalitatief goede fursuit, wat ik in de feest winkels zie zijn maar van die flut pakken waar je niet lang plezier van kan hebben , ik zoek echt de dikke stevige pakken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zo'n pak als jij op je foto hebt staan is over het algemeen altijd zelfgemaakt, op maat voor jou. Dus dat word zelf knutselen, of iemand inhuren die het voor je wil maken. Toegevoegd na 1 minuut: Deze websites heeft veel tutorials, via Google is wel meer te vinden: http://www.matrices.net/fursuiting.asp Toegevoegd na 2 minuten: Via Etsy kun je wel losse delen bestellen, zoals een staart of kop, zo te zien: https://www.etsy.com/nl/search?q=furry+fursuit

De beste kansen maak je denk ik door te zoeken op mascottepakken ; complete kostuums met kop, vaak van redelijke kwaliteit. Je kunt op de link die ik gevonden heb voordelig pakken huren, maar de koopprijzen vallen ook erg mee ; tussen de 200 en 600 euro gemiddeld. Je kunt zelfs op bestelling iets laten maken, maar dat is natuurlijk wel prijziger. Voor een echt goed pak ben je natuurlijk wel wat meer kwijt. Toegevoegd na 6 minuten: Mascottepakken onderscheiden zich van (goedkope) carnavalskostuum doordat ze gemaakt zijn om langdurig te dragen en langer mee te gaan. De kwaliteit en de materialen zijn beter (en aangenamer) en ze zitten comfortabeler, zeker als ze op jouw maat gemaakt zijn.

Bronnen:
http://www.bonbonballon.be/products.asp?la...
http://www.mascottepakken.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100