Is boeken schrijven een écht permanent beroep?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als er genoeg boeken,die jij hebt geschreven verkocht worden wel. Als je bekend wordt als schrijver/schrijfster wordt er ook vaak aan je gevraagd om lezingen te geven o.i.d. en daar kun je dan ook weer geld voor vragen.

ja. ik had een vriendin, haar ouders waren schrijver zij zelf schreef ook. boeken schrijven is een echt beroep.

je kunt er in ieder geval veel mee verdienen. J.K. rowling bijvoorbeeld.

Als echt goed kunt schrijven zou je er inderdaad je beroep van kunnen maken en zelfs een goede boterham aan kunnen overhouden. 1 bestseller en je hebt er nog beleg op ook

Ja dit is een echt beroep, waar je ook fulltime mee bezig kunt zijn. Schrijven kost vaak veel tijd, alhoewel dit afhankelijk is van het soort boeken wat je schrijft. Hoeveel je verdient hangt af van de prijs van een boek en van het aantal verkochte exemplaren. De meeste schrijvers worden niet rijk.

J.K. Rowling kan er van leven, zei het nipt. dus ik zou denken van wel.

Ja. Permanente educatie (PE) heeft tot doel de voor de adequate beroepsuitoefening benodigde deskundigheid op peil te houden. Actieve bijdragen aan het vakgebied: in deze categorie vallen alle activiteiten inzake lesgeven, commissiewerk, schrijven van boeken en artikelen etc.

Bronnen:
http://www.norea.nl/Norea/Thema's/Gedrags-...

Ja. En dat beroep heet: 'schrijver'. Enkele voorbeelden van schrijvers: Arthur Japin, Harry Mulisch, Anna Enquist, Conny Braam.

ja maar het is geen beroep met toekomst de jeugd houdt niet van boeken lezen,en leest alles op internet

Ja, denk maar aan Harry Mulisch.

Ja. ;D

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100