hoe kan ik me vermaken in een heel saaie les????

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Muziek luisteren, wij mogen bij sommige lessen muziek op hebben, en dan gaat alles al meteen een stuk vlotter! wat je natuurlijk ook kan doen is het tekentalent in je ontdekken, ik heb al heel veel saaie bladzijden omgetoverd tot mooie kunstwerken! maar wel blijven opletten als het een belangrijke les is uiteraard ;)

aan iets heel leuks denken wat je hebt meegemaakt. gaan tekenen

iet doen voor jezelf, huiswerk maken in tussen.

Door te proberen een hele goeie vraag te bedenken om aan de docent te stellen.

Huiswerk voor een andere les maken.

wat toevallig! ik had vandaag een supersaaie les over dollar en yen enzo... als ik een les saai vind, leg ik een teken/schrijf blok onder mijn boek en teken een beetje. dat helpt. als je niet van tekenen houd probeer je een songtekst die je uit je hoofd kent op te schrijven of een verhaal te maken. klinkt saai maar helpt echt!

Tekenen/krabbelen, bij zon met je horloge spiegelen op muren, stiekem vliegtuigjes vouwen, een vraag stellen op mijn vraag tijdens pc les (-: (die ken je al)

goed opletten

Als je wat witte A4-tjes meeneemt en een stift/potlood en je gaat tekenen gaat de tijd veel sneller.

kijk of er toch niet een interessant punt is. vraag je leraar om extra uitleg.

ik gooi meestal propjes tegen me vrienden en dan gooien ze het terug, vooral leuk bij een docent die straf geeft, je krijgt er een kick van :P

Ga Never say never van Justin Bieber zingen met je vriend/vriendin =) Het helpt echt tegen verveling xD

een grappig verhaal verzinnen en opschrijven .. of wat ik altijd deed ..stripverhalen maken

Tekenen spelletjes: galgje ga dingen vouwen: bij een saaie les wel 4 bootjes :P dagdromen nadenken over de zin van het leven ;) denk aan die leuke vakantie die eraan zit te komen, een leuk feestje

opletten :P nee eh... kaarten? maar wordt niet zo gewaardeerd door de leraar heb ik gemerkt uit eigen ervaring dus misschien briefjes schrijven/ smsen naar vrienden neem een ipod mee, alles kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100