Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kanye west blog?

Weet iemand waar ik de kanye west bkoh kan vinden? Na veel gegoogel kan ik m nog niet vinden

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
802

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Door gewoon te googelen op de naam kom je vanzelf op heel veel links uit, waaronder iets dat dan de blog zou zijn. Er zijn echter nogal wat sporen die naar verschillende sites wijzen. Dat is het probleem met bekende namen (al had ik van deze figuur nog nooit gehoord) ; er zijn ook veel mensen die een blog OVER hem/haar bijhouden, en dan wordt het zoeken naar een speld in een hooiberg.

Toegevoegd na 57 seconden:
De website is sowieso wel officieel ; de twitter lijkt origineel van hemzelf te zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Voor zover ik het begrijp uit http://www.sohh.com/2010/02/kanye_west_launches_new_blog_w_semi-nude.html staat het blog op zijn eigen nieuwe website, dus hier: http://kanyewest.com/
Ook als je een bericht van hem hier leest: http://vigilantcitizen.com/boards/viewtopic.php?f=3&t=1075&start=0&sid=d47f00754fb51a4a5541c3a6b6e122e0&view=print dan verwijst het naar zijn website. Maar dat is inmiddels een jaar oud, dus misschien zijn het oude verwijzingen en is hij inmiddels gestopt met het bloggen.
(Lees meer...)
Amadea
13 jaar geleden
Gewoon op kanyewest.com
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding