Welke TV presentator of presentatrice kun je niet uitstaan?

Ik kan bijvoorbeeld die namaak humorist Wilfred Genee en hoogst irritante Beau van Erven Dorens gewoon absoluut niet uitstaan.

Oja, schiet me er nog een binnen Patty Brard ... ook zo walgelijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Andries Knevel is niet altijd even vriendelijk... Toegevoegd op 22-05-2009 01:32:05 Ik krijg een beetje genoeg van Gordon Ramsey, maar hij is niet echt een presentator...

johhhny de mol

Eigenlijk stiekem Robert Jensen wel. Veel van mijn leeftijdsgenoten vinden hem helemaal geweldig, maar ik vind hem zo nep met z'n flauwe grappen...

Caroline Tensen. Het totale gebrek aan inspiratie en creativiteit waarmee zij die kwis presenteert, is gewoon verbazend. Hoe kan het dat die vrouw nog op tv is?

Misschien niet echt een presentator, maar voor mij wel direct reden om naar de afstandsbediening te grijpen: Johan Derksen van RTL-voetbal. Die man is toch zo ontzettend overtuigd van zijn eigen gelijk. Walgelijk. Als we het over presentatoren hebben... De hele crew van RTL-travel, niet omdat ze het zo slecht doen ofzo, maar alleen omdat C4th stinkend jaloers op hen is....

ik weet dat het fout staat maar goorden wat een kwal zeg Toegevoegd op 22-05-2009 13:46:34 en niet onm dat hij homo is

Ik vind persoonlijk Katherine Keyl een arrogante over het paard getilde trut. Voor de rest valt het qua presentatoren wel mee. Owjah... Ron Brandsteder... getver!

Humberto Tan! Volgens mij neemt hij zijn publiek echt niet serieus. Ik hem dus ook niet. Gerard Joling trouwens ook, wat een gladjakker! Blegh!

kan er maar 1 zijn: Jensen. De (slechte) vragen en beledigingen, da manier waarop zijn gasten er zijn om HEM voor het voetlicht te katen treden. Alles draait om deze domme kwijlebal in de show en niet om zijn gasten. Nodig NOG stommere mensen uit als jezelf dan valt het ook niet op dat jezelf niks bijzonders ben is het format van de show.

Jensen, Beau van Erven, Knevel en van de Brink en Paul de Leeuw zijn de figuren wiens koppen me direct door doen zappen.

Wendy van Dijk sinds de reclame voor wasmiddelen. Als ik haar hoor praten dan kan ik dat niet meer loskoppelen. Maar niet uitstaan is wel heftig uitgedrukt. Ze had die reclame niet moeten doen. Misschien wel als Ushi.... (Ik kan me trouwens ook niet voorstellen dat artiesten echt geloven dat Ushi echt was. Ondanks dat kreeg ze inderdaad wel leuke reacties en was het leuk om naar te kijken. Het idee was wel goed.) Toegevoegd op 22-05-2009 11:26:52 O ja, Frans Bauer in Banana Split. Na zoveel voorgangers...kan ik er niet meer naar kijken.

simpelweg Gordon

Ik kan Patty Brard absoluut niet uitstaan,wat een aanstelster zeg niet normaal.

Piet Paulusma!! Die sullige uitstraling. die vreselijke "bruggetjes", weg met die kwast

Ron Brandsteder Die man heeft zo'n nare lach

een die ik werkelijk uitkots en bij het zien van hem me eetlust bederft !!onze gordon gadverdakes wat een omhooggevalle eike; is dat

Die ene ex-voetballer die zo'n programma als 'de leukste thuis' doet... Ik weet zijn naam ff niet. Zelden zo'n saaie presentator gezien. Die verhaaltjes tussen de fimpjes door... Uitermate flauw/saai.

Désanne van Brederode. Verschrikkelijk mens. Lelijk ook nog eens. En ons dan allemaal van die babbel-wijsheden proberen aan te smeren. De Meryl Streep van Nederland, maar dat is eigenlijk nog teveel eer (hoewel die ook heeeeeeel erg is).

Diegenen die iemand niet laten uitpraten................ of een waardevol antwoord laten geven, ze halverwege interrumperen voor een volgende vraag......

Nance (Coolen). Die is gewoon onecht. Die speelt dat ze een presentatrice is.

Gaston Starreveld Toegevoegd op 24-05-2009 02:25:30 Ron Brandsteder, Gordon

Van mij mag jenssen zwaar verdwijnen Maar dan laat ik eerst Piet Paulisma de weg wijzen

altijd maar die KatjAAAAAA

Cilly Dartel van Hart van Nederland= tenenkrommend, Wendy van Dijk en Natasja Froger zijn ook vreselijk....

Ik vind Patrick Lodiers een hele goede presentator, maar bij de lama's was ie soms echt irritant met zijn 'grapjes'. Maar misschien was dat juist de humor!!! Maar het programma was in totaal geweldig!

Linda de Mol, BLEH! Nepmens!

paul de leeuw

Linda de Mol, brrrrrrrr

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100