zouden commerciele tv-stations niet meer geld kunnen verdienen met s`nachts het prime-time segment te herhalen ipv die goedkope sexreclames

dat wil zeggen , zit er echt zoveel geld in al die b sex telefoon lijnen ......... en hoeveel betalen die dan voor een uur tv ?

Weet jij het antwoord?

/2500

hoeveel ze betalen, dat weet ik niet, maar JA er zit echt zoveel geld in al die sextelefoonreclame's het liefst zouden ze het nog wat eerder op de avond doen, kunnen ze er nog meer voor vangen, maar dat mag niet. Geloof me als het rendabeler zou zijn om een leuke premiere film uit te zenden, zouden ze dat echt wel doen.

Als er 's nachts normale programma's worden uitgezonden, dan wordt er alleen geld verdiend aan de reclameblokken, die rondom deze programma's worden geprogrammeerd. Nu wordt de complete zendtijd 's nachts verkocht aan de sexbranche. Dit levert natuurlijk veel meer op, dan een paar reclameblokken.

Als dit zo was, was dit uiteraard al lang het geval geweest. Zenders verdienen idd alleen aan de reclame. Denk niet dat Ariel reclame wil uitzenden en daar voor betaalt als de gemiddelde huisvrouw al lang op 1 oor ligt

De inkomsten van tv zenders bestaat uit reclame. 's nachts zijn er weinig kijkers dus zijn bedrijven niet zo geïnteresseerd in reclame tijd in te kopen. De sex reclames doe het wel hun publiek is waarschijnlijk 's avonds goed bereikbaar.

Seksreclames zijn goedkoop te produceren en leveren veel geld op. Het primetimeprogramma kost geld om nogmaals uit te zenden als het niet door de omroep zelfgemaakte programma's zijn. Je verdient dan alleen geld aan de reclames tussendoor. De opbrengst daarvan hangt af van het aantal kijkers. Dat is 's nachts erg laag. Je ziet dan ook bij veel stations dat ze geen nachtprogramma hebben, omdat de kosten hoger liggen dan de opbrengsten. Dan bieden de seksprogramma's uitkomst als dat de gewone kijker tenminste niet afschrikt. In Duitsland zenden ze 's nachts ook wel video-opnames uit van een camera die voorop een trein gemonteerd zit. Dat kost vrijwel niets.

ja dat zou goed zijn voor de mensen die s nachts moeten werken . programma's als familieberichten enz willen sommigen rond middernacht best zien hoor. ps waarom laten ze alleen schaars geklede vrouwen zien als ze toch mee doorgaan?

Het is nog pure nepperij ook want er staat bij dat je niet kan afspreken met de dames. niet dat ik dat zou willen, maar die belspelletjes werden al verboden om dat het oplichterij is en dit is toch ook een vorm van oplichterij?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100