Welk kinder tv programma uit jouw tijd mis je op tv ?

Mis je ook de film van Ome Willem en de series van Bassie en Adriaan ? Waar keek jij als kind naar ?

Misschien leuk om je leeftijd er even bij te vertellen

Heerlijk om deze reactie's allemaal te lezen. Een hoop van deze series keek ik ook na. Het kind in mezelf komt weer boven bij deze serie's. Wat mij betreft mogen die zo weer terugkomen !

Bij het sluiten van deze vraag heb ik geen beste antwoord gekozen. Iedereen heeft immers een ander programma wat hij of zij leuk vond en mist. Mijn toppers waren nast de twee genoemde in elk geval de Fam. Knots, Fabeltjeskrant, de Berenboot, Kanaal 13. En ongetwijfeld ben ik er nog een aantal vergeten. Toen was tv nog leuk !

Weet jij het antwoord?

/2500

Ren je rot vond en stuif 's in vond ik altijd wel leuk.

Dat moet dan toch wel Telekids zijn denk ik :-)

Dat is zonder twijfel: ja zuster, nee zuster Toegevoegd op 23-04-2009 11:56:05 Overigens zendt de Vara in de schoolvakanties regelmatig herhalingen van Ome Willem uit.

Telekids van Carlo en Irene

Vrijwel alles dat hier op staat:

Ik keek als kind ook naar Bassie en Adriaan en allerlei tekenfilms als Boes, Ovide, Seabert en Barbapapa, maar daar ben ik toch allemaal wel overheen gegroeid. Wel vind ik het balen dat Shin Chan nooit meer uitgezonden wordt. Ik kon altijd wel lachen om de streken van dat rotventje.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Shin_Chan

Niels Holgersson

Ik kom uit '83 en mijn kindertijd werd gedomineerd door: - Teddy Ruxpin - David de Kabouter (fantastische tune) - De Snorkels - Vrouwtje Theelepel - Batman (bij Telekids) - Bassie en Adriaan Stuk voor stuk echt toppers vind ik!

Ik weet dat ik de vloek van woeste wolf vroeger erg spannendv ond en bijna niemand kent deze serie. Nu is deze een jaar of twee terug nog eens" gedeeltelijk "herhaald maar ik heb 'm gemist.

Rikkie en slingertje.

Swiebertje was toch wel en topper. Toegevoegd op 23-04-2009 12:19:33 En niet te vergeten Dappere Dodo en de verhalen van Tante Hannie.(zwaaien)

Stratenmaker op zee show, paulus de boskabouter, tita tovenaar, bereboot. dr who, Stuif es in, ren je rot, de echte serie fabeltjeskrant

Bobby's World, of is dat nog steeds?

Ik vond die serie van dat kermisjongetje "Silas" heeeel erg spannend. Ook die Nederlandse serie "De Zevensprong" vond ik ongelofelijk spannend. "Ivanhoe" vond ik altijd erg leuk en de "Familie Knots". Toegevoegd op 23-04-2009 12:57:00 Ben overigens 34 jaar...

Ik mis nu vooral nog het programma 'ZigZag' en natuurlijk good old Bassie en Adriaan.

- inspector gadget - xmen - captain planet

Boes, Ovide, maar ook Telekids was toen heel leuk..

- Boes - Ovide - Niels Holgerson - Barbapappa - Dommel - Alfred Jadokus Kwak

boes boes, barbapapa, de snorkels en ovide zijn stuk voor stuk toppers die zeker terug mogen op de buis!

The Twins of Destiny

Ovide en zijn vriendjes :( en Budgy de helikopter, owja en tante soesa en sassefras

Brigadier Dog vond ik altijd te gek. Tsjoewee Maskie...

Ha, die M@rcel; Wat ik als jochie helemaal het einde vond was The Thunderbirds. En wat een afknapper toen ik dat jaren later eens herhaald zag; op een moderne TV zag je gewoon de touwtjes; die zag je in zwart/wit nooit!

Swiebertje...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100