Via welke site kan ik nieuwe series in de gaten houden?

Is er een site waar je nieuwe series ( uit Amerika) in de gaten kan houden? Zoja, Welke?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoi! De standaard, prijzige doch goede kwaliteit, netflix Ikzelf gebruik de goedkopere variant. Www.tubeplus. me Werkt wel goed en is redelijk up-to-date. Veel plezier!

Via IMDB kun je precies zien hoeveel afleveringen er zijn van een bepaalde serie, en op welke datum ze uitgezonden zijn. Als het om een specifieke serie gaat, kun je vaak ook een Facebook, Tumblr of eigen site ervan in de gaten houden.

netflix is inderdaad een hele goede site, het kost wat maar dan heb je ook geen virussen en dergelijke. ik raad je wel aan om voor netflix in google chrome eventjes hola te installeren. hiermee kun je je internet op amerikaans zetten, en krijg je veel meer series en films. www.netflix.com veel plezier!

op www.megashare.info staan er ook sommige series vampire dairies en PLL ook als ik mij niet vergis

www.bierdopje.com

http://www.free-tv-video-online.me/ Helemaal gratis!

http://watchseries.lt/ Hier kun je bijna alle series vinden en bekijken. Zodra de aflevering in Amerika uit is gekomen kun je deze ook bekijken. Zoek de serie die je wilt kijken, klik op de gewenste aflevering, klik op de gewenste links (soms even zoeken naar een link die goed afspeelt op jou pc) en veel kijkplezier.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100