Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

in de zestiger jaren was er rond 19 uur een filmpje van 5 minuten op tv. Het heette het mannetje. Iemand een idee of deze serie nog te bekijken is?

het waren komische filmpjes in zwart wit en de man droeg meen ik een hoedje en lange jas. Ik meen ook dat de filmpjes elke avond waren, maar kan ook 1 maal per week zijn geweest.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Televisie
4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je had het een jaar en een week eerder moeten vragen, want:
De in 1987 overleden acteur en komiek Jef ­Cassiers was op oudejaarsavond 2012 weer op Canvas te zien. De Belgische televisie zond "Het Manneke trip trip trip" toen opnieuw uit, een verzameling sketches uit 1962. Het Manneke was tussen 1961 tot 1963 dagelijks op de openbare omroep te zien in grappige sketches. De sketches van Jef Cassiers eindigden op de eerste plaats in een top tien die de kijkers van Canvas zelf konden bepalen.

Canvas heeft de serie dus in elk geval nog in het archief zitten. Via http://www.vrt.be/contact/klantendienst kan je vragen in hoeverre het mogelijk is de serie nog te zien. Gezien de populariteit kunnen ze misschien overwegen het op DVD uit te brengen?
(Lees meer...)
Amadea
10 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

was een belgische productie, misschien dat je daar eens moet informeren

Toegevoegd na 5 minuten:
http://televisieseries.com/M/manneke.html
het was trouwens het Manneke, neem aan dat je deze bedoelt
(Lees meer...)
anneliez
10 jaar geleden
Amadea
10 jaar geleden
Ook niet als je http://www.youtube.com/watch?v=XiYqks0_wtg ziet en http://nl.wikipedia.org/wiki/Het_Manneke leest?
anneliez
10 jaar geleden
deze heb ik gewoon gevonden door google met Manneke en dan iets van vlaams of tv erbij 9weet niet precies meer, maar bedenk wat combinaties en je vindt vast nog wel wat

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding